Evenementen

De evenementen die gehouden worden in het gebied van De Gouden Ham kunt u opgeven dmv deze link      Het evenement wordt dan met een foto hier geplaatst.

RONDVAART DE GOUDENHAM

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.rondvaartboot de sluizer appeltern moeke mooren

voor meer info

6,7,8 en 13 en 14 september

Uit de schaduw van Appeltern – een bijzonder theater spektakel. een voorstelling over de strijd, de angst en de samenwerking van een vergeten held des Vaderlands: Joan Derk van der Capellen tot den Pol.
uit de schaduw van Appeltern, musical
voor meer info

7 september NK Banaanvaren Appeltern

Inschrijven is alleen nog mogelijk voor de reservelijst, maar komen kijken, aanmoedigen en genieten van de gezellige sfeer kan natuurlijk altijd. Wil je een vakantie vieren rond NK Banaanvaren, boek dan een plaats op vakantiepark ’t Groene Eiland. In dit park is de Uitvliet gevestigd waar nog veel meer waterplezier te doen is.

NK banaanvaren 2019 appeltern

voor meer info

15 september Botery Maas en Waal

Op 15 september vindt bij Moeke Mooren de 7de editie plaats van de Botary Maas en Waal.
Botery Maas en Waal 2019 Moeke Moore Rotery
Botery Maas en Waal 2019

voor meer info

Expeditie Over de Maas

Een knotsgek avontuur dat leidde naar de ontdekking van de allergrootste en rijkste archeologische vindplaats van Nederland! We vertellen op deze site over alle bijzondere vondsten en de manier waarop we ze verzameld hebben.
expeditie over de maas
voor meer info

27 t/m 29 september Mystery Gardens in Lights in Tuinen van Appeltern

Zonder arrogant te willen zijn, is inmiddels wel duidelijk dat Mystery Gardens In Lights een bijzondere eigen plek in neemt in de wereld van lichtevents. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met het feit dat er nergens in Nederland een park is waar zoveel tuinen en mystieke wandelroutes aan elkaar geregen kunnen worden.

mistery gardens in light tuinen van appeltern

voor meer info