Evenementen

De evenementen die gehouden worden in het gebied van De Gouden Ham kunt u opgeven dmv deze link      Het evenement wordt dan met een foto hier geplaatst.

RONDVAART DE GOUDENHAM

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.rondvaartboot de sluizer appeltern moeke mooren

voor meer info

23 september DE BOTARY

Rotaryclub Maas en Waal heeft dit jaar weer ‘De Botary’ georganiseerd. Deze unieke sloepenrace tussen serviceclubs is wederom gevaren op de Gouden Ham (bij Maasbommel), waarbij iedere club een fanatieke strijd hebben geleverd voor het door hem gekozen goede doel.

23 september de botary in maasbommel

voor meer info

28 t/m 30 september MYSTERY GARDENS IN LIGHTS 2018

Nog meer dan in eerdere edities gaan de Tuinen van Appeltern zich richten op het unieke van onze lichtdagen.. het verlichten van compleet aangelegde tuinen.

28-30-9 mystery gardens in lights in de tuinen van appeltern

voor meer info

 

5,6,7 APRIL 2019 PLEINPOP ALPHEN

Hét gezelligste overdekte muziekfestival in het land van Maas en Waal! Drie dagen lang staat Alphen aan de Maas in het teken van muzikale hoogtepunten, feesten en gezelligheid. Elk jaar gevuld met grote en kleine artiesten.

6,7,8 april pleinpop in alphen aan de maas

voor meer info