Evenementen

De evenementen die gehouden worden in het gebied van De Gouden Ham kunt u opgeven dmv deze link      Het evenement wordt dan met een foto hier geplaatst.

Het is helaas erg rustig rondom de Gouden Ham in verband met het Corona virus. Veel bedrijven zijn dan ook gesloten of hanteren een aangepast beleid. Kijk dus vooraf op de site van het bedrijf dat u wilt bezoeken, om teleurstelling te voorkomen. Ook wij volgen de adviezen van het RIVM. Komt u fietsen over de mooie dijken, houdt dan afstand.

De Tuinen van Appeltern

Missie: Zoveel mogelijk mensen informeren en inspireren om de toegevoegde waarde van een tuin in de praktijk te ervaren door middel van voorbeeldtuinen, zodat iedereen het goede gevoel hiervan ook in hun eigen omgeving kan creëren. Dit en het 22 hectare grote terrein zorgt ervoor dat ze zolang mogelijk open blijven tijdens de Corona crisis.

voor meer info

RONDVAART DE GOUDENHAM

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.rondvaartboot de sluizer appeltern moeke mooren

voor meer info

Expeditie Over de Maas

Een knotsgek avontuur dat leidde naar de ontdekking van de allergrootste en rijkste archeologische vindplaats van Nederland! We vertellen op deze site over alle bijzondere vondsten en de manier waarop we ze verzameld hebben.
expeditie over de maas
voor meer info