Evenementen

De evenementen die gehouden worden in het gebied van De Gouden Ham kunt u opgeven dmv deze link      Het evenement wordt dan met een foto hier geplaatst.

13, 14, 20, 21, 27, 28 december, 3 en 4 januari Lichtjes avond Tuinen van Appeltern

Op deze dagen zijn er weer gezellige lichtjesavonden! Honderden kaarsjes zullen tegelijk branden op onze PUUR route en in Accommodatie ‘Buitenlucht’, wat gaat zorgen voor een behaaglijk en magisch gevoel. Het wordt een gezellig geheel met (live) muziek en vuur!

lichtjes avond Tuinen van Appeltern

voor meer info

3, 4 en 5 april Pleinpop Alphen

De 20ste editie van Pleinpop.nl, dit jaar op een nieuwe locatie. Op 3, 4 en 5 april aan de Kerkdijk 5, dichtbij het plein, aan de Maas. Met ook aankomend jaar weer veel fantastische artiesten en gezelligheid!

3, 4, 5 april pleinpop in alphen aan de maas

voor meer info

RONDVAART DE GOUDENHAM

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.rondvaartboot de sluizer appeltern moeke mooren

voor meer info

Expeditie Over de Maas

Een knotsgek avontuur dat leidde naar de ontdekking van de allergrootste en rijkste archeologische vindplaats van Nederland! We vertellen op deze site over alle bijzondere vondsten en de manier waarop we ze verzameld hebben.
expeditie over de maas
voor meer info