Evenementen

De evenementen die gehouden worden in het gebied van De Gouden Ham kunt u opgeven dmv deze link      Het evenement wordt dan met een foto hier geplaatst.

2 en 3 november Halloween Griezeltochten in de Tuinen van Appeltern

Ook dit jaar organiseert De Tuinen van Appeltern dit spannende evenement speciaal voor stoere kinderen en dappere volwassenen. In smalle paadjes en tussen hoge hagen hebben zich spoken, heksen en andere wezens verstopt om je de stuipen op het lijf te jagen. Wie durft?

halloween tuinen van appeltern

voor  meer info

 

RONDVAART DE GOUDENHAM

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.rondvaartboot de sluizer appeltern moeke mooren

voor meer info

Expeditie Over de Maas

Een knotsgek avontuur dat leidde naar de ontdekking van de allergrootste en rijkste archeologische vindplaats van Nederland! We vertellen op deze site over alle bijzondere vondsten en de manier waarop we ze verzameld hebben.
expeditie over de maas
voor meer info

5,6,7 APRIL 2019 PLEINPOP ALPHEN

Hét gezelligste overdekte muziekfestival in het land van Maas en Waal! Drie dagen lang staat Alphen aan de Maas in het teken van muzikale hoogtepunten, feesten en gezelligheid. Elk jaar gevuld met grote en kleine artiesten.

6,7,8 april pleinpop in alphen aan de maas

voor meer info

 

Mater Mosa Appeltern 2019

Inde zomer van elk oneven jaar “viert de Maas feest”. Het festival Mater Mosa brengt 925 km muziek, kunst, theater, folklore en streekcultuur. Ook Appeltern viert in 2019 weer Mater Mosa.

meer info volgt