Evenementen

De evenementen die gehouden worden in het gebied van De Gouden Ham kunt u opgeven dmv deze link      Het evenement wordt dan met een foto hier geplaatst.

 

RONDVAART DE GOUDENHAM

Rondvaart van +/- 2 uur waarbij u pittoreske plaatsjes als Maasbommel, Megen en Appeltern passeert. Onderweg geeft de kapitein uitleg over de bezienswaardigheden.rondvaartboot de sluizer appeltern moeke mooren

voor meer info

1 tot 30 juni rariteitenfestival in de Tuinen van Appeltern

Meer dan 10 jaar organiseren we inmiddels ons Rariteitenfestival. Gewoon van die gekke dingen in de tuin zetten die je niet verwacht tijdens een rondwandeling.
rariteitenfestival in tuinen van appeltern
voor meer info

2 juni Maas en Waalse dijkenloop

Het is een afwisselende wandel/hardloopmarathon over de dijken en door dorpjes langs de Maas. Uiteraard gaan we na afloop een leuke afterparty organiseren aan de dijk

Maas en Waalse dijkenloop Moeke Mooren

voor meer info

15 september Botery Maas en Waal

Op 15 september vindt bij Moeke Mooren de 7de editie plaats van de Botary Maas en Waal.
Botery Maas en Waal 2019 Moeke Moore Rotery
Botery Maas en Waal 2019

voor meer info

Expeditie Over de Maas

Een knotsgek avontuur dat leidde naar de ontdekking van de allergrootste en rijkste archeologische vindplaats van Nederland! We vertellen op deze site over alle bijzondere vondsten en de manier waarop we ze verzameld hebben.
expeditie over de maas
voor meer info

 Mater Mosa Appeltern 2019

Inde zomer van elk oneven jaar “viert de Maas feest”. Het festival Mater Mosa brengt 925 km muziek, kunst, theater, folklore en streekcultuur. Ook Appeltern viert in 2019 weer Mater Mosa.

meer info volgt

 

27 t/m 29 september Mystery Gardens in Lights in Tuinen van Appeltern

Zonder arrogant te willen zijn, is inmiddels wel duidelijk dat Mystery Gardens In Lights een bijzondere eigen plek in neemt in de wereld van lichtevents. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met het feit dat er nergens in Nederland een park is waar zoveel tuinen en mystieke wandelroutes aan elkaar geregen kunnen worden.

mistery gardens in light tuinen van appeltern

voor meer info