Binnen en buiten lekker zwemmen

camping met zwembad

Zonder zwembad kun je geen vakantie vieren, maar ook andere faciliteiten met water op een camping met zwembad zijn geweldig leuk voor jong en oud om te doen. Een dagje op het strand wat aanwezig is op de Leistert, in de roeivijver heb je naast het genieten van het weer de mogelijkheid ook om sportief bezig te zijn. Voor de kinderen is er de waterspeeltuin, lekker spelen op de speeltoestellen en natuurlijk het water. Groot en klein vermaken zich uitstekend met alle waterpret.

Subtropisch zwemparadijs

Zowel bij prachtig zonnig weer als een regenachtige dag kun je lekker zwemmen, de camping met zwembad is namelijk voorzien van een binnen en buitenbad. In het subtropisch zwemparadijs heb je even het gevoel dat je op een warm eiland bent, prachtige palmbomen en diverse faciliteiten. Leuke glijbanen om met het hele gezin af te gaan, kindvriendelijke stroomversnelling en een heerlijke whirlpool om helemaal tot rust te komen. Buiten kun je op een van de ligbedden een mooi kleurtje krijgen, en genieten van de zon.

camping met zwembad

Buiten golfslagbad

Wat is er nu leuker om met het gezin bij mooi weer lekker buiten te zwemmen, het buitenbad is een heus golfslagbad. Heerlijk om hiervan te genieten met de zon op je gezicht, de kinderen lol te zien hebben. Een camping met zwembad is altijd leuk voor jong en oud, om toch een beetje sportief en ontspannen bezig te kunnen zijn. Naast al het zwemplezier, zijn er op de Leistert ook voldoende andere leuke dingen voor het hele gezin om te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.