Geniet van het prachtige Limburg

weekendje weg Limburg

Gastvrijheid en een schitterende omgeving om in te verblijven, tijdens een weekendje weg Limburg geniet je hier onder andere van. Natuurlijk zijn er tijdens je weekendje weg voldoende mogelijkheden, om met je gezin of vrienden leuke dingen te doen in de omgeving. Heerlijk erop uit trekken in de omgeving met een Solex tour, hiermee kun je de omgeving inclusief de prachtige natuur verkennen. Maar alles begint in het comfortabele en luxe hotel de Maashof, om er zeker van te zijn dat je de dag uitgerust begint.

weekendje weg Limburg

Begin de dag met een goed ontbijt

Heb je heerlijk genoten van een douche na het wakker worden, is het tijd om de dag goed te starten met een lekker ontbijt. Voor de liefhebbers van vissen, kijk je niet alleen uit op de forellenvijver maar is er de mogelijkheid om een hengeltje uit te gooien. Op deze manier kun je een weekendje weg Limburg helemaal zelf invullen, zin om de mooie omgeving te verkennen? Op de fiets en lopend zijn er mooie routes die je kunt nemen. 

Na een drukke dag lekker eten

Wanneer je na een drukke dag en een dag vol indrukken lekker wilt dineren ben je in het restaurant van de Maashof helemaal op zijn plaats, tijdens een weekendje weg Limburg is goed eten ook belangrijk. Zowel jong als oud hebben voldoende mogelijkheden in het restaurant, naast de heerlijke gerechten geniet je ook van de gastvrijheid die Limburg kent. Voor zowel jong als oud zijn er meer dan voldoende mogelijkheden in en rondom het hotel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.